De Leeuw Communicatie & Organisatie

Voor complexe projecten en organisatieontwikkeling

Werkzaamheden

Advies en uitvoering

De basis van een project of organisatie is een heldere koers. Eén waar iedereen zicht op heeft. Wij ondersteunen bij het vaststellen van de koers en strategie voor uw project, team of organisatie en voeren het werk ook uit. Van adequaat advies en concrete concepten, tot betrokken begeleiding en treffende teksten. Waardoor u kunt werken vanuit écht contact.

Werkveld

Bouw, infra en techniek

Al bijna 15 jaar werken wij met klanten die het fundament vormen van de maatschappij: van bouw, infra en techniek, tot onderwijs en zorg. Bedrijven en instellingen die zorgen dat iedereen goed kan wonen, snel kan reizen, efficiënt kan werken, kennis kan verrijken en sterk kan staan. Daar dragen wij graag onze communicatiestenen aan bij.

Werkwijze

Verhelderen, verbinden, versterken

Samenwerking is de sleutel van de opgave waar u voor staat. Maar soms is er tegenwerking, of heeft u verschillen te overbruggen. De aanpak vraagt dan om een passende oplossing. Net als bij goed gereedschap, is ook een goede boodschap het halve werk. Wij verhelderen, verbinden en versterken. Zodat u een stevige basis heeft én houdt voor samenwerking.